Universitatea Lucian Balga caută aproape 2.200 de studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 11 facultăţi din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” caută începând cu zilele acestea aproape 2.200 de studenţi.

CITIŢI ŞI:

Medicina şi Ştiintele Agricole sunt cele mai căutate facultăţi din Sibiu

Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu,la coada Topului Integrităţii Universităţilor Publice din România

În sesiunea de vară a admiterii s-au ocupat doar 57 la sută din numărul total al locurilor scoase la concurs, fiind unul dintre cei mai grei ani din acest punct de vedere. Cele mai multe locuri disponibile în această perioadă se găsesc la Facultatea de Ştiinţe – 376 de locuri, Facultatea de Ştiinţe Agricole şi Industrie Alimentară – 205 locuri şi Facultatea de Drept – 363 de locuri.

„Specializarile scoase la concurs de Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu anul acesta sunt extrem de variate, iar cei interesaţi pot încă să urmeze o specializare în aproape orice domeniu.  Sperăm ca şi în această sesiune de admitere de toamnă, candidatii să arate la fel de mult interes pentru a studia în cadrul ULBS, ca şi în sesiunea de admitere de vară, şi să nu uite că depinde numai de ei, de media pe care o vor obţine în cursul anului întâi pentru ca din anul II să studieze pe un loc bugetat, chiar dacă acum intră pe un loc cu taxă”, a declarat Alexandra Todoran, reprezentant al Departamentului de Comunicaţii și Marketing al ULBS.

O parte din facultăţi au început admiterea în data de 6 septembrie iar altele chiar de astăzi. Toate vor încheia şi această etapă a admiterii până la sfârşitul săptămânii viitoare. Facultăţile de Medicină, de Inginerie şi de Teologie s-au numărat printre cele mai căutate în rândul proaspeţilor absolvenţi de liceu, în prima sesiune de admitere.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite