Universitatea Lucian BLaga își deschide în această săptămână porțile pentru elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de luni și până vineri, profesorii și studenții Universității sunt pregătiți să întâmpine tinerii curioși, să le răspundă la întrebări, să le arate baza materială a facultăților și să îi ajute să experimenteze pentru câteva ore ce înseamnă să fii student ULBS.

În cadrul programului "Școala Altfel", săptămâna 2-6 aprilie este pentru elevi o săptămână dedicată activităților extrașcolare. Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu întâmpină această inițiativă, organizând nu Ziua, ci Săptămâna Porților Deschise!

”Invităm cu această ocazie toți elevii de liceu, şi nu numai, să viziteze cele nouă facultăți ale Universității "Lucian Blaga" din Sibiu în perioada 2-6 aprilie, în intervalul orar 08:00-14:00! Biblioteca Centrală Universitară va fi și ea deschisă vizitatorilor, între orele 08:00-20:00”, spune Daliana Drăguțescu, purtător de cuvânt al ULBS.

Până acum și-au anunțat participarea grupuri de elevi de la principalele licee din Sibiu și din județele limitrofe.

Evenimentul se derulează simultan în toate cele nouă facultăți ale Universității și vizează prezentarea ofertei educaționale pentru anul universitar 2012-2013, vizitarea sălilor de curs și a laboratoarelor, precum și prezentarea activității de cercetare. Totodată, se vor prezenta programele internaționale derulate de către Universitate, precum și oportunitățile de studiu în străinătate.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite