Un urmărit general s-a dat singur pe mâna poliţiştilor sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petre, un buzoian de 49 de ani, urmărit general pentru conducerea unui autovehicul fără permis şi pentru fals privind identitatea s-a dat singur pe mâna poliţiei.

Totul s-a petrecut în apriopiere de localitatea Sălişte, pe DN1. Nervos pe un şofer de TIR, cu care a avut un schimb de replici în trafic, buzoianul de 49 de ani, a oprit în dreptul unui ehipaj de poliiţie pentru a face reclamaţie, iar când a fost întrebat cum se numeşte, acesta a urcat în maşină şi a demarat în trombă. În treacăt i-a spus poliţistului că în cheama Ion Dumitru, dar nu îi arată niciun act pentru că l-ar aresta.

Un bărbat, pe care îl luase urmăritul general,  la ocazie, s-a cutremurat. „S-a certat cu un şofer de TIR şi apoi s-a oprit lngă un echipaj de poliţie să îl reclame. Când poliţiştii i-au cerut actele nu a vrut să le dea şi a plecat în viteză. Mi-a fost tare frică, nu ştiam ce se întâmplă. Eu vroiam doar să ajung la Sebeş", spune Petru Huşariu.

Echipajul de la Poliţia Rutieră l-a urmărit pe bărbat, mai bine de 5 kilometri, iar în localitatea Dobârca a reuşit să pună mâna pe el. A fost condus la sediul poliţiei şi aici, oamenii legii aveau să afle, cu stupoare, că Ion Dumitru, pe numele său adevărat, Dan Petre era urmărit general, pentru a doua oară, pentru aceleaşi infracţiuni: conducerea unui autovehicul fără permis şi pentru fals privind identitatea.

„Bărbatul a mai fost dat o dată în urmărire generală şi prins tot la Sibiu în 2008 şi arestat pentru conducerea unui autovehicul fără permis şi pentru fals privind identitatea. A primit şi condamnare şi şi-a ispăşit pedeapsa", spune Bogdan Maxim, de la Serviciul Rutier Sibiu.

Bărbatul a fost încătuşat şi introdus în arestul IPJ Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite