UPDATE Trafic feroviar blocat pe Valea Oltului, din cauza aluviunilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trenul InterRegio 2070 a rămas blocat, luni seara, între localitățile Turnu Roșu, județul Sibiu, și Câineni, județul Vâlcea, din cauza aluviunilor căzute de pe versanți.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Vâlcea, Alina Teodorescu, în urma unei furtuni foarte puternice au căzut copaci și aluviuni de pe versanți și au blocat calea ferată pe o porțiune de aproximativ 80 de metri, între localitatea Podu Olt, județul Sibiu, și Câineni, județul Vâlcea. 

Timp de aproximativ 3 zile, până la remedierea defecțiunilor, pasagerii vor fi transbordați în microbuze și autocare și duși până la următoarea stație de unde se poate circula cu trenul în condiții normale.

Primul tren blocat de aluviuni a ajuns la Podu Olt, iar cei 46 de pasageri fie au fost transbordați, fie au ales să meargă pe jos până la Turnu Roșu, de unde erau. 

Tot în Podu Olt a fost oprit un al doilea tren, un accelerat, de unde cei aproximativ 30 de pasageri au fost de asemenea transbordați.

”La fața locului, nu au fost persoane rănite sau solicitări de acordare de prim ajutor sau asistență medicală de urgență”, spune Silviu Albișor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Călătorii urmează să își continue drumul cu microbuze și autobuze. Lucrători ai CFR acționează pentru deblocarea zonei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite