Un tălmăcean a murit la spitalul din Sibiu, după o ceartă cu un consătean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă
Medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă

Un bărbat de 57 de ani, din Tălmăcel, a murit în această dimineaţă la spital, după ce seara trecută a alunecat în albia unui râu, în timpul unei altercaţii cu un alt localnic.

CITIŢI ŞI:

Minune în accidentul de la Sibiu: 5 morţi şi 5 răniţi şi o fetiţă de 4 ani teafără

Totul a pornit duminică seara, ca din senin. Cei care îi cunoaşteau pe cei doi, ştiau că au fost şi alte conflicte între ei şi că nu e nevoie de un motiv întemeiat pentru ca aceştia să se ia la harţă. Doar că seara trecută lucrurile au degenerat. După ce şi-au spus cuvinte grele şi şi-au aplicat lovituri puternice cu parul, bărbatul de 57 de ani a alunecat într-un râu.

„În cadrul altercaţiei C. Nicolae a fost bruscat şi împins în albia pârâului Tălmăcuţ, lovindu-se în zona craniană“, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar din păcate eforturile medicilor  au fost în zadar. „Bărbatul a ajuns în stare extrem de gravă, în comă profundă, intubat şi ventilat mecanic şi a fost internat în cadrul Secţiei Clinice ATI. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de medici, pacientul a decedat în cursul acestei dimineţi“, spune Raluc Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Cazul va fi cercetat acum de oamenii legii sub îndrumarea unui procuror care va stabilii exact încadrarea juridica a faptei şi ce pedeapsă riscă autorul.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite