Un şofer rupt de beat provocat un accident cu doi răniţi pe DN 14 GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi soţi din Sibiu au ajuns în această seară la spital, după ce Loganul cu care circulau a fost izbit în plin de un Audi pe DN 14, între Şura Mare şi Slimnic. Şoferul vinovat era rupt de beat, rezultatul pe etilotest fiind de 0,97 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Un jeep a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, pe Coposu GALERIE FOTO

O autoutilitară și un Logan s-au ciocnit la Șura Mică. Un bărbat este în comă GALERIE FOTO



Şoferul vinovat de producerea accidentului are 21 de ani şi este din Slimnic. Acesta se afla la volanul unui Audi A 4, iar între localităţile Şura Mare şi Slimnic a pierdut controlul maşinii şi a intrat în plin într-un Logan care circula regulamentar.

“Din primele cercetări am constatat faptul că evenimentul rutier s-a produs între localităţile Şura Mare şi Slimnic, pe DN 14, iar conducătorul unui autoturism care circula din direcţia Slimnic către Sibiu, pe fondul vitezei excesive şi a consumului de alcool, pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune cu alt autoturism care circula din sens opus. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului de pe autoturismul Audi a rezultat o alcoolemie de 0,97 alcool pur în aerul expirat “, a spus subinspectorul Marius Pârvu, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Şoferul şi pasagera din Logan, soţ şi soţie, de 54 respectiv 51 de ani, au fost preluaţi de cei de la SMURD şi transportaţi de urgenţă la spital. Din fericire, au scăpat cu răni uşoare şi nu au avut nevoie de internare.

“Pacienţii au suferit leziuni minore, au primit îngrijiri medicale şi nu necesitat internare”, spune  Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Din cauza evenimentului rutier, traficul pe DN 14 a fost complet blocat aproximativ o oră, iar coloanele de maşini s-au întins pe aproximativ 5 kilometri, pe ambele sensuri de mers.

 

 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite