Un şofer fără permis a intrat într-un stâlp de curent, pe Moara de Scoarţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Nu mică le-a fost surpriza poliţiştilor când au constatat că bărbatul avea permisul suspendat încă din luna noiembrie, când a fost prins rupt de beat la volan. De această dată, a refuzat categoric să sufle în etilotest, dar şi să i se recolteze probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul are 35 de ani şi este din Sibiu. Aflat la volanul unui microbuz, acesta a pierdut controlul maşinii, pe strada Moara de Scoarţă, şi s-a oprit într-un stâlp de electricitate.

Odată demarate verificările, oamenii legii au constatat că se urcase la volan, deşi avea permisul de conducere suspendat din luna noiembrie, când a fost prins băut la volan, rezultatul pe etilotest fiind de 0,80 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.  
 
Mai mult, de această dată, bărbatul a refuzat categoric să sufle în etilotest, dar şi să i se recolteze probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Avand în vedere cele constatate, şoferului i s-a intocmit dosar penal, fiind cercetat  pentru săvârşirea infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având permisul de conducere reţinut şi a infracţiunii de a refuza sau a se sustrage recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei”, spune Anca Bloanca, de la biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite