Un sibian luptă pentru amenajarea de parcări pentru bicicliştii sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bicicliștii sibieni ar putea avea mai multe parcări dacă vor vota proiectul sibianului Tudor Popa
Bicicliștii sibieni ar putea avea mai multe parcări dacă vor vota proiectul sibianului Tudor Popa

În curând, oraşul Sibiu poate avea în toate cartierele locuri de parcare pentru biciclete. Bloggerul sibian Tudor Şt. Popa este aproape de a reuşi amplasarea de rasteluri de biciclete în 20 de locuri din Sibiu.

CITIȚI ȘI:

VIDEO Klaus Iohannis a scos bicicleta la plimbare şi a testat noile piste din Sibiu (GALERIE FOTO)

Cartierele Sibiului legate prin piste de biciclete pe tronsoane de zeci de kilometri, ca în Europa de Vest

La propunerea unor prieteni, el a scris şi a depus proiectul “Bicicleta Zilnică” în programul de granturi Raiffeisen Comunităţi iar după două etape de selecţie şi verificare, proiectul este în ultima etapă înaintea finanţării - votul cetăţenilor. După spusele finanţatorului, comunitatea locală este beneficiarul proiectului si de aceea este necesar ca aceasta sa voteze dacă îşi doreşte realizarea lui.
„Bicicleta Zilnică este un proiect frumos, pentru comunitate. Doar ea are de câştigat pe termen lung. Aşa că tot ea, comunitatea, trebuie să decidă dacă se vor amplasa rasteluri de biciclete în tot oraşul Sibiu. Tu făcând parte din comunitate, este foarte important să girezi printr-un vot de încredere pentru succesul proiectului.” spune Tudor Popa pe blogul lui.
Bicicleta Zilnică este un proiect prin care se doreşte amplasarea de rasteluri de biciclete în cât mai multe zone din oraşul Sibiu, pentru a încuraja folosirea bicicletei în activitaţile zilnice, pentru deplasările cotidiene. Altfel este foarte greu să mergi la magazin, piață sau la o instituție publică folosind bicicleta deoarce se pierde mult timp cautând un loc unde să fie legată în siguranță. Bicicleta Zilnică vrea să aducă un plus celor 18 km. de piste de biciclete nou amenajaţi prin oraş.
Bicicleta Zilnică este un proiect realizat cu ajutorul Asociaţiei “Al 6-lea jucător” şi susţinut de  PeDale şi AIOS. Proiectul poate fi votat pe blogul Raiffeisen Comunităţi până în 30 septembrie, ora 16:00, AICI

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite