Un sibian din Miercurea a încercat să omoare un poliţist cu un briceag în gara Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 54 de ani din Miercurea Sibiului l-a înjunghiat pe un poliţist TF care încerca să îl calmeze, cu un briceag în spate şi în zona gâtului

CITIŢI ŞI:

Un bărbat din Ocna a fost bătut în timp cer stătea la ocazie

Captură impresionantă de ţigări

Mort în propria casă, descoperit după două săptămâni de vecini

Incidentul a avut loc azi noapte, în jurul orei 01.00, pe trenul accelerat numărul 1923 care circula din Timişoara către Sighetul Marmaţiei. Ion Cârneală de 54 de ani din Miercurea Sibiului călătorea cu acest tren şi pe drum a făcut scandal deranjând ceilalţi călători. Aflat în stare avansată de ebrietate, acesta nu a putut fi potolit de către angajaţii CFR prezenţi în tren şi astfel conductorul şef a apelat la 112.

“Şeful de tren a alertat poliţia TF iar bărbatul turmentat a fost coborât în staţia din Arad. După ce a fost dat jos din tren, acesta şi-a păstrat comportamentul agresiv iar un la un moment dat a scos un briceag pe care îl avea asupra sa şi s-a năpustit la poliţistul care încerca să-l calmeze”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

image

Cercetat pentru tentativă de omor

Vasile P., poliţistul agresat în vârstă de 33 de ani a fost înjunghiat de trei ori, de două ori în spate şi o dată în gât de către bărbatul scăpat de sub control.  Poliţistul a fost dus de către colegi la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Din fericire rănile s-au dovedit a fi superficiale şi bărbatul nu a necesitat internarea.

image


La rândul său, atacatorul agresiv susţine că nu-şi mai aminteşte exact cum s-a întâmplat altercaţia. “Am fost bătut de către poliţişti. Eu nu mai îmi aduc aminte mai nimic căci am băut două beri”, a declarat Ion Cârneală, sibianul agresiv. Atacatorul va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

image

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite