Un sibian a furat cinci Dacii ca să se plimbe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 18 ani din localitatea Alţâna va petrece ani grei după gratii după ce a furat de pe raza municipiului Sibiu nu mai puţin de 5 autoturisme marca Dacia.

Oamenii legii l-au urmărit pe tânăr de mai multă vreme, după ce au strâns dovezi care îl încriminau ca fiind autorul mai multor furturi de autoturisme.

„În urma investigaţiilor specifice desfăşurate, poliţiştii l-au identificat pe V. Emil Adrian, în vârstă de 18 ani, domiciliat în localitatea Alţâna, judeţul Sibiu, stabilind că acesta a comis, în perioada martie - iulie 2010, un număr de 5 furturi de autoturisme marca Dacia, de pe raza municipiului Sibiu“, spune Adela Negoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Oamenii legii au aflat că tânărul fura maşinile ca să se plimbe cu ele, deşi nu avea nici permis auto. Poliţiştii spun că acesta le fura, se plimba şi le tampona. Apoi le abandona pe unde putea. Nu îl atrăgeau bolizii, ci prefera autoturismele Dacia vechi, pentru că avea pentru ele un set de chei ce se potriveau la majoritatea. Ultima dată când a furat un atoturism, a căzut în plasa poliţiştior. A parcat-o în localitatea de domiciliu şi a fost repede identificat.


Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Sibiu. Astăzi va fi prezentat Judecătoriei Sibiu cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


Momentan oamenii legii au extins cercetările pentru a vedea dacă nu cumva tânărul a comis şi alte furturi în afara celor 5 despre care au deja informaţii.
Pentru faptele sale, tânărul din Alţâna riscă ani grei de închisoare.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite