Un sibian a fost bătut crunt şi lăsat inconştient pe câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi-au dus caii la păscut pe terenul unui localnic şi când au fost traşi la răspundere au recurs la violenţă. Un bărbat de 65 de ani, din Cornăţel, a fost internat de urgenţă la spital după ce a fost dus în stare de inconştienţă de doi consăteni.

Totul s-a petrecut duminică dimineaţa. Un bărbat de 65 de ani se afla la câmp iar la un momentdat a zărit caii unor localnici pe proprietatea lui. S-a dus la ei şi le-a cerut să îi îndepărteze de pe terenul său, dar proprietarii cailor nu au vrut sub nicio formă. Pentru că au fost traşi la răspundere, cei doi au pus mâna pe nişte toiage şi au început să îşi facă dreptate cu bătaia.

„Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că cei doi agresori i-au aplicat părţii vătămate mai multe lovituri, cu bâtele, în zona capului, membrelor şi toracelui”, spune Adela Negoi, purtătoruld e cuvânt al IPJ Sibiu.

Soţia victimei a fost cea care l-a găsit pe bărbat într-o baltă de sânge, în stare de inconştinţă şi a anunţat poliţia şi salvarea. „Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral cu fractură occipitală, pentru care neurochirurgii au fost nevoiţi să intervină. Bărbatul se afla în comă de gradul 2 şi prezenta multiple echimoze pe torace şi membre. Bărbatul se află sub tratament şi supraveghere pe Secţia Clinică ATI, sub sedative”, spune Raluc Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.


Autorii, doi tineri de 20 de ai din localitatea Cornăţel şi Ghijasa de Sus sunt cercetaţi acum de poliţiştii din Comuna Roşia.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite