Un sibian a fost băgat în spital de vecin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O neînţelegere mai veche s-a transformat într-o ceartă în toată regula. Mai grav e că totul s-a terminat la spital pentru un sibian de 58 de ani.

CITIŢI ŞI:

Sibianca de 200 de kilograme va fi transportată la Bucureşti


Totul s-a petrecut vineri seara. Victima spune că a vrut să aşeze nişte lemne lângă căpiţa de fân a unui vecin, în grădină. Din păcate, vecinul nu a fost deloc încântat de asta iar lucrurile au degenerat într-o ceartă în toată regula.

Bărbatul de 58 de ani a fost lovit cu pumnii şi picioarele de vecin, până când a fost lăsat într-o baltă de sânge.  Chiar şi aşa, victima nu a mers imediat la spital sperând că îşi va reveni. Luni seara însă nu a mai putut îndura durerile şi a decis să consulte un medic. Bărbatul a fost internat imediat ce medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu l-au consultat.


„Pacientul prezenta un traumatism toraco-abdominal cu ruptura de spilină pentru care s-a intervenit chirurgical “, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic judeţean Sibiu.

Acum sibianul se simte mai bine, a rămas internat în secşia de Chirurgie şi susţine că imediat ce va fi exernat va depune plângere la poliţie împotriva agresorului.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite