Un sibian a fost aruncat la câţiva metri de un tren personal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 33 de ani este în stare gravă, internat la spital, după ce, la o trecere la nivel cu calea ferată, a fost lovit de locomotiva unui tren personal.

Accidentul s-a petrecut miercuri seara. Bărbatul era în cartierul Turnişor, alături de tatăl său şi vroia să traverseze o trecere la nivel cu calea ferată. Nu s-a asigurat, bazându-se doar pe faptul că nu se auzea venirea trenului. Şi a trecut.



Ghionul a făcut ca tocmai în acel moment să treacă prin zonă un tren iar locomotiva acestuia l-a izbit pe tânăr. În urma impactului, trupul sibianului de 33 de ani a fost aruncat câţiva metri distranţă.Un trecător a chemat rapid salvarea iar bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.



„Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral cu contuzie fronto-temporală, plagă occipitală dreaptă şi hemoragie subarahnoidiană, acesta a primit îngrijiri medicale şi în prezent, starea sa este stabilă“, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.  



Bărbatul este momentan  conştient şi a rămas internat pentru tratament şi supraveghere în cadrul Secţiei Clinice Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite