Un primar PP-DD din județul Sibiu le zugrăvește gratis casele localnicilor în mov, culoarea partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pana acum, 6 case din Bradeni au fost zugravite in mov
Pana acum, 6 case din Bradeni au fost zugravite in mov

Liviu Modoi, primarul comunei Brădeni din județul Sibiu, le zugrăvește gratuit localnicilor care vor casele în mov, culoarea partidului din care face parte. Primarul spune că banii sunt din buzunarul propriu, și că ideea a prins extrem de bine.

Primarul Liviu Modoi spune că ideea i-a venit din dragoste pentru partidul din care face parte, și că a început cu o casă veche, aflată chiar lângă Primărie.

”Mi-a trecut mie prin cap, am început cu o casă de lângă primărie care era stricată, i-am făcut-o omului imediat după ce am ieșit primar”, povestește Liviu Modoi.

Acesta spune că localnicii care vor să aibă case mov primesc gratuit de la el vopseaua lavabilă, iar dacă sunt oameni săraci le asigură inclusiv mâna de lucru, totul cu bani din buzunarul propriu.

Iar doritori sunt din ce în ce mai mulți. Până acum, 6 case au fost zugrăvite în mov, iar alte șase urmează să fie făcute în cursul săptămânii viitoare.

”După prima casă, au venit oamenii la mine, pentru că e o idee faină. Eu le iau vopseaua și le-o duc, și dacă omul e sărac eu le dau și om de la mine să le facă lucrarea”, adaugă primarul, care spune că e pregătit, dacă există cerere, să zugrăvească în mov toate casele din comună.

Liviu Modoi spune că ideea a fost apreciată inclusiv de șefii de partid, și că pe lângă case va mai îmbrăca în haine mov și alte obiective din comună.

”La superiori li se pare o idee foarte bună, m-au felicitat. Și o să mai fac mov și alte clădiri, dacă fac un cămin tot mov îl fac”, adaugă primarul.

Liviu Modoi se află la primul mandat de primar, și este singurul edil PP-DD din județul Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite