Un paznic sibian a fost descoperit spânzurat, în stare de putrefacţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi-a pus un prosop în cap, o funie la gât şi s-a spânzurat de ţeava de gaz din apartament. S-a întâmplat în cartierul Vasile Aaron din Sibiu, unde un sibian de 58 de ani a fost găsit în stare de putrefacţie, în propria locuinţa .


Era vesel mereu, părea lipsit de griji, mulţumit de puţinul pe care îl avea. Aşa îl descriu cei care l-au cunoscut ani buni pe Aurel Suciu, un sibian de 58 de ani, necăsătorit, care lucra ca paznic la o firmă sibiană.

Nu ştiu ce a fost în capul lui. Nu îmi pot explica. Era mereu vesel. Îl cunoşteam de 35 de ani şi niciodată nu s-a plâns de nimic. N-avea rate, n-avea datorii. Poate singurătatea, cine ştie”, povesteşte Victor Ispas, unul dintre vecinii de care era mai apropiat bărbatul.

De trei săptămâni nimeni nu l-a mai văzut. Oamenii nu şi-au imaginat că ar fi în stare să îşi facă vreun rău, aşa că nu s-au îngrijorat foarte tare. Astăzi însă, o colegă de la Serviciul Personal al firmei unde lucra bărbatul, a mers la el acasă pentru a verifica de ce nu a mai dat pe la muncă.

Femeia spune că era foarte bine văzut şi ne-a spus că, dacă îl vedem, să îl trimitem la serviciu, că îl primeşte, chiar dacă a lipsit trei sptămâni. Deja ne-am speriat şi pentru că simţeam miros puternic înţepător din dreptul uşii sale. Am sunat la pompieri şi împrenă cu ei am intrat mai mulţi vecini. L-am găsit spânzurat de ţeava de la gaz, în faţa uşii de la baie. Şi-a pus un prosop alb pe cap şi funia la gât şi şi-a dat drumul. E învineţit tot corpul, în stare de putrefacţie”, mai spune vecinul.

Poliţiştii au mers la faţa locului şi au demarat cercetări. Ei urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite