Un pădurar sibian, la un pas de a rămâne fără „bărbăţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un localnic din Roşia a ajuns la spital după ce un vecin s-a năspustit asupra lui cu un cuţit şi o bâtă. S-a apărat de loviturile toiagului, dar cuţitul l-a atIns în zona pubiană.

CITIŢI ŞI:

Carambol de DN1 în judeţul Sibiu. Cinci maşini implicate şi o victimă grav rănită

Totul s-a petrecut sâmbătă seara, la Roşia. Emil Burdulea (46 de ani) a mers în vecini la poveşti, iar când să se întoarcă spre casă, a avut o „supriză“ neplăcută. Un vecin, cu care avusese mai multe divergenţe, i-a ieşit în cale cu o bâtă şi un cuţit, iar omul s-a speriat. „Mi-a băgat o lanternă în ochi şi am văzut doar bâta. Mi-a spus că în noaptea aia mă v-a omorâ şi normal că m-am speriat. M-am luptat cu el şi am reuşit să îi iau bâta, dar nu am văzut că are şi cuţit. Şi m-a înjunghiat în zona intimă”, povesteşte Emil Burdulea.

Un alt localnic a chemat ambulanţa iar bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. „Acesta prezenta o plagă înjunghiată nepenetrantă în zona suprapubiană, pacientul a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie II“, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Autorul nu e la prima faptă
Victima susţine că nu va depune plângere la poliţie, considerând acest lucru ar fi inutil.
„Ştiu că Gyorgy Schuster, agresorul, are cel puţin 8 procese pentru diverse agresiuni pe care le-a comis şi tot degeaba. Nu îl arestează. Sigur că îmi este teamă că mă va putea agresa din nou, dar momentan nu vreau să depun plângere”, susţine victima, de pe patul de spital.

Val de agresiuni

Acesta nu este singurul caz de gen, petrecut în Sibiu, la sfârşitul săptămânii trecute.  Cinci femei şi 15 bărbaţi au ajuns, în weekendul care tocmai s-a încheiat, la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean, după ce au fost victimele unor agresiuni.


Medicii susţin însă că majoritatea au suferit răni uşoare, traumatisme craniene şi faciale, şi nu au necesitat internare. De la începutul acestui an 750 de persoane au ajuns la spital, după ce au fost victimele unor fapte cu violenţă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite