Un nepot l-a lovit cu o rangă în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 68 de ani din Vurpăr a ajuns, noaptea trecută, în stare gravă, la spital, după ce un nepot, cu care locuieşte, l-a lovit în cap cu o rangă de metal. Bărbatul se află internat, în stare gravă, la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.


Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, în localitatea sibiană Vurpăr. Victima, un vârstnic de 68 de ani, se aşezase la masă, alături de familie.

Nepotul lui, care locuieşte în aceeaşi casă, aflat în stare de ebrietate, a iscat un scandal în toată regula. Nimeni nu a mai putut să îi potolească nervii tânărului iar la un moment dat, a pus mâna pe o rangă de fier şi şi-a lovit, fără milă, unchiul.

Imediat ce şi-a dat seama ce a făcut a cerut celorlalţi membrii ai familiei să cheme ambulanţa. Medicii l-au transportat de urgenţă pe bărbat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului sibian, iar cadrele medicale de aici au luat decizia de a-l interna.

„Pacientul prezenta o fractură parietală stângă cu înfundare, contuzii hemoragice şi multiple plăgi auriculare craniene“, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Bărbatul a fost internat pe Secţia de Neurochirurgie unde va mai rămâne câteva zile. El nu vrea să depună plângere la poliţie, împotriva nepotului agresiv.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite