Voluntarii Crucii Roşii au făcut troc pe centru: zeci de mere au fost oferite în schimbul ţigărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiunea a fost privită cu reticenţă de mulţi fumători
Acţiunea a fost privită cu reticenţă de mulţi fumători

Alternativa sănătoasă la consumul de ţigări a fost oferită de reprezentanţii Crucii Roşii Sibiu, cu ocazia Zilei Naţionale fără Tutun.

În parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog din cadrul Prefecturii Sibiu, reprezentanţii Crucii Roşii au oferit astăzi reci de mere sibie3nilor care au vrutz, pentru un moment să se gândească să renunţe la fumat. Totul s-a întâmplat în cadrul unei activităţi de informare, cu privire la efectele nocive ale fumatului şi de sensibilizare în vederea renunţării la fumat.

Începând cu ora 14.00, voluntarii Crucii Rosii Sibiu au mers pe Bulevardul Nicolae Bălcescu şi în Piaţa Mare, pentru a oferi trecătorilor o alternativă sănătoasă consumului de tutun. Astfel, toţi fumătorii au primit, din partea voluntarilor, mere în schimbul ţigărilor.

„Prin această acţiune încercăm să atragem atenţia asupra riscurilor tutunului şi să îndemnăm oamenii să aleagă un stil de viaţă mai sănătos“, spune Ioana Pârvu, consultant PR al Crucii Roşii din Sibiu.

Toate ţigările adunate au fost arse într-un recipient în Piaţa Mare.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite