Un cioban a fost omorât în bătaie, la Cașolț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul suspect în acest caz, un alt cioban care lucra la aceeași stână cu victima, este căutat acum de către polițiști, acesta fiind acuzat de omor deosebit de grav.

Cercetările au pornit de la sesizarea făcută de proprietarul stânei, care a anunțat autoritățile că unul dintre ciobanii săi, un bărbat dee 54 de ani, a fost bătut și a murit în drum spre spital.

Anchetatorii ajunși la fața locului au stabilit că, în noaptea de luni spre marți, între victimă și agresorul său, cioban la aceeași stână, a izbucnit un scandal, bărbatul de 54 dee ani fiind bătut cu bestialitate. 

”În cursul agresiunii, autorul i-a sustras victimei un telefon mobil şi suma de 500 lei, după care a fugit, în prezent sustrăgându-se cercetărilor.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu sunt desfăşurate activităţi specifice în vederea reţinerii autorului şi tragerea la răspundere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav”, spune Luciana Balteș, purtător dee cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite