Un câine de la Centrul Chinologic a dat de urma bărbatului spânzurat la Păltiniş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri şi astăzi, adică la o lună de la dispariţie, echipe alcătuite din poliţişti, jandarmi şi salvamontişti au scotocit zona, în căutarea bărbatului dispărut.

Citiţi şi:

Un medieşean şi-a pus ştreangul de gât

Azi va fi înmormântat tânărul care s-a spânzurat din prea multă iubire

„Căutările au fost efectuate pe traseele montane din staţiunea Păltiniş şi au fost dificile datorită condiţiilor meteo nefavorabile, respectiv ploaie cu grindină şi vânt. Persoana a fost găsită în apropierea staţiunii Păltiniş”, a spus plutonierul Gabrriel Tomoioagă, din cadrul postului de jandarmi montani Păltiniş.

Bărbatul a fost găsit spânzurat în pădure, în zona staţiei de epurare, de către un echipaj de la Centrul Chinologic Sibiu. 

„Ne-am prezentat cu o echipă de opt cupluri chinotehnice, în staţiunea Păltiniş, unde ieri s-au făcut căutări pe anumite zone, astăzi am făcut în altă zonă, şi în urma scotocirilor efectuate astăzi un cuplu chinotehnic a găsit persoana dispărută”, a spus agentul şef Vasile Băltean, din cadrul Centrului Chinologic Sibiu.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani nu era căsătorit şi nu avea copii. Se pare că acesta avea o depresie mai veche, pentru că nu avea bani şi nu-şi găsea un loc de muncă, şi le-ar fi spus rudelor că intenţionează să-şi pună capăt zilelor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite