Un bărbat şi-a ucis fosta soţie cu 12 lovituri de cuţit sub ochii fetiţei lor de 7 ani, într-o haltă CFR din judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca Borbel a fost ucisă cu 12 lovituri de cuțit
Anca Borbel a fost ucisă cu 12 lovituri de cuțit

Un bărbat şi-a ucis fosta soţie, sâmbătă, în halta CFR din localitatea Micăsasa, situată la 50 km de Sibiu. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat la locul faptei.

UPDATE 3: Tânăra a avut parte de o moarte cumplită, spun medicii. Bărbatul cu care şi-a împărţit viaţa timp de 7 ani a înjunghiat-o cu 12 lovituri de cuţit, 7 în spate şi 5 în faţă. 

Agresorul riscă acum să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii. „Este vorba despre o infracţiune de omor comisă de un bărbat în vârstă de 40 de ani asupra soţiei în vârstă de 30 de ani pe fondul geloziei. Acesta a aplicat mai multe lovituri cu cuţitul şi în zona feţei şi în celelalte zone vitale ale corpului, care au dus la decesul victimei. Din păcate acest lucru s-a întâmplat în prezenţa fetiţei lor în vârstă de 7 ani. Bărbatul riscă o pedeapsă între 15 şi 25 de ani de închisoare, în prezent este cercetat pentru omor calificat”, a spus Adriana Şandru, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.  

UPDATE 2: Mama bărbatului cu care Anca Adriana Borbel îşi refăcuse viaţa este în stare de şoc. Spune că fostul soţ al femeii a chinuit-o tot timpul cât au fost împreună, însă nimeni nu se aştepta la un asemenea deznodământ.

„O sechestra în casă, nu o lăsa să meargă nicăieri, de Paşti a bătut-o. Fetiţa era foarte stresată când auzea că vorbeşte cu tatăl ei la telefon, în certurile şi în scandalurile alea a prins copila frică. I-a tot zis la Anca prin telefon „Din mâinile mele mori”, dar noi nu ne-am gândit la aşa ceva", a povestit Elisabeta Veghi, mama bărbatului cu care tânăra îşi refăcuse viaţa.

Elek Kosa a asistat neputincios la momentul cand iubita lui a fost ucisa

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO!

UPDATE 17.52 Crima s-a petrecut sub ochii unei micuțe de doar 7 ani, fiica bărbatului și a victimei sale. Cei doi sunt originari din Baia-Mare, iar de un an și jumătate femeia, pe care o chema Adriana Borbel, cunoscuse un bărbat din localitatea Micăsasa, cu care inițial juca remi pe internet și de care s-a îndrăgostit mai apoi. Iubitul victimei, Kosa Elek, a povestit că fostul soț o amenința pe soția sa și o bătuse în repetate rânduri, ultima oară de Paști, deși nu mai erau împreună.

Cu o săptămână înainte, femeia intentase divorț și se mutase împreună cu fiica sa la Micăsasa, acolo unde locuia iubitul său. Criminatului a venit la Micăsasa sub pretextul că vrea să își vadă fiica. După ce a petrecut timp cu fetița, fosta soție și iubitul său au plecat să-l conducă spre gară, criminalul motivând că mai are ceva de vorbit cu ei.

Ajunși în gară, acesta a spus că vrea să vorbească între patru ochi cu fosta sa soție. A tras-o deoparte și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Toate acestea le-a povestit pentru reporterii adevarul.ro, iubitul victimei Kosa Elek, fiind încă pătat de sângele femeii care s-a împrăștiat la locul faptei.

 „Eu am stat la distanţă de 3 metri. De la mine de acasă am venit înspre gară să povestim, că el a spus că mai are un pic şi vine trenul. Am gândit prima dată că o îmbrăţişează, numai că am văzut că ceva bagă, era cam aşa cuţitul. Am tras-o înăuntru şi a venit acolo peste mine şi i-a mai dat un cuţit, şi a murit în braţele mele. Atâta i-a spus fetiţa, „tati nu mă omorî că vin cu tine”. Am dat cu apă peste ea, am strâns unde am văzut că sângera, dar n-am mai putut să fac nimic", a povestit bărbatul, în stare de şoc.

Din primele cercetări se pare că femeia ucisă cu opt lovituri de cuţit avea 30 de ani, iar atacatorul, fostul său soţ, era în vârstă de 40 de ani.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite