VIDEO Un TIR plin cu boilere s-a răsturnat la intrarea în Sibiu. Şoferul era mort de beat GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul TIR-ului, un cetăţean din Republica Moldova în vârstă de 36 de ani, abia se mai ţinea pe picioare din cauza alcoolului, când a fost scos din maşină. Rezultatul pe etilotest a fost de 1,13 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul venea din Slovacia şi se îndrepta spre Republica Moldova. Pe Drumul Hoţilor, a piedut controlul TIR-ului şi s-a răsturnat, blocând complet şoseaua. Martorii povestesc că era atât de beat, încât cu greu putea să stea în picioare.

„Mergeau şerpuit, era băut mort. L-am scos din maşină, a zis că a băut ieri votcă. Avea cu el şi în maşină o sticlă de votcă”, a povestit Zoltan Turcoszi, martor al accidentului.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Poliţiştii l-au pus să sufle în etilotest, iar rezultatul a fost de 1,13 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

„Am constatat că un TIR înmatriculoat în Republica Moldova s-a răsturant pe partea carosabilă, blocând traficul. Am găsit în cabina TIR-ului conducătorul auto, un cetăţean din Republica Moldova care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost testat cu aparatul etilotest având o valoare de 1,13 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat”, a spus agentul Ion Matei, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

La sediul Poliţiei, bărbatul şi-a ascuns faţa şi a refuzat să facă declaraţii.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite