Muzică din toată lumea, la Sibiu World Music Festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grigore Leşe a cântat în deschiderea festivalului. Foto: Sebastian Marcovici
Grigore Leşe a cântat în deschiderea festivalului. Foto: Sebastian Marcovici

Cei care nu au ajuns încă  la Sala Thalia zilele acestea, trebuie să ştie că mai au o şansă. Ultima zi  a World Music Festival. aduce în faţa publicului sibian, zeci de piese din repertoriul naţional şi internaţional, printr-o combinaţie între instrumentele tradiţionale şi tehnologia modern.

CITIŢI ŞI

Încep Zilele Medicale Sibiene la Facultatea de Medicină

„Mirese pe Internet” rulează astăzi la cinemateca Astra Film

Festivalul organizat de Fundatia Sibiu Jazz Festival  a fost lansat în România în cadrul programului „Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007“, bucurându-se de un succes enorm în rândul publicului.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se constituie ca un festival al bucuriei şi al toleranţei, între comunităţile etnice din România şi nu numai, un exemplu viu a ceea ce înseamnă convieţuire, spaţiu intercultural şi interetnic.

De vineri şi până astăzi, inclusiv, în Sala Thalia sunt prezentate producţii din repertoriul naţional şi internaţional, tradiţional - folcloric, dar cu sonoritate modernă. Participanţii îşi fac cunoscut folclorul, prin viziunea artistului sec XXI. O combinaţie între instrumentele tradiţionale şi tehnologie modern.

Spectacolele încep  la 18.30, iar preţul unui bilet este de 20 de lei. Elevii şi studenţii beneficiază de o reducere de 50%.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite