Ucigaşul de la Răşinari va fi mutat astăzi de la Reanimare în secţia de Chirurgie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Stanciu alaturi de criminal, Iacob Sas, si de baietelul lor
Maria Stanciu alaturi de criminal, Iacob Sas, si de baietelul lor

Iacob Sas, bărbatul de 41 de ani care în duminica Rusaliilor i-a tăiat gâtul fostei sale concubine, pe o stradă din Răşinari, şi apoi şi-a tăiat şi lui gâtul, este în afara oricărui pericol. Procurorii aşteaptă acum să primească undă verde din partea medicilor pentru a-l audia.

Bărbatul a ajuns la spital duminică, 3 iunie, cu hemoragie masivă, fiind găsit de fratele său în maşină, într-o baltă de sânge.

El şi-a ucis cu sânge rece fosta concubină, pe Maria Stanciu, cu care are şi un băieţel de 5 ani, chiar sub ochii surorii acesteia, supărat că femeia îl părăsise în urmă cu o lună şi nu mai vroia să dea nicio şansă relaţiei lor CITIŢI MAI MULTE AICI

După ce a ucis-o pe femeie, a fugit cu maşina pe o stradă din Sibiu, unde a încercat să se sinucidă prin aceeaşi metodă prin care şi-a omorât fosta iubită.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

A fost găsit de fratele lui într-o baltă de sânge şi dus imediat la spital, unde a fost operat de urgenţă şi apoi transferat la Reanimare.

Acum, bărbatul şi-a revenit şi urmează să fie mutat pe salon.

“Pacientul este conştient, stabil, şi în cursul zilei de astăzi va fi transferat pe salon, pe secţia de Chirurgie”, spune Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Bărbatul este păzit în permanenţă la spital, iar procurorii aşteaptă să primească undă verde din partea medicilor, pentru a-l putea audia.

“În momentul în care medicii ne dau acceptul, va fi audiat”, spune Adriana Şandru, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Crima a avut loc în plină strada, la cativa metri de biserica
Maria Stanciu
Maria Stanciu alaturi de criminal, Iacob Sas, si de baietelul lor
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite