UTIL: Programul magazinelor, farmacilor şi al autobuzelor din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marile magazine au program redus, în aceste zile
Marile magazine au program redus, în aceste zile

În caz de nevoie, puteţi apela la farmaciile cu program pelungit sau non-stop ori vă puteţi adresa medicilor de la Unitatea Primiri Urgenţe, din cadrul spitalului. Hipermarketurile se vor deschide în 2 ianuarie, iar autobuzele vor circula cu program redus

Dacă nu v-aţi făcut încă toate proviziile pentru petrecerea de Revelion, ar fi bine să vă grăbiţi. Majoritatea hipermarketurilor se închid astăzi mai devreme şi se vor mai deschide abia în a doua zi a anului viitor, dar şi atunci, cele mai multe, vor avea program redus.

Astfel, Metro vă aşteaptă astăzi până la ora 16.00, acelaşi program fiind valabil şi în 2 ianuarie. La Real însă, puteţi ajunge până la ora 21.00, reprezentanţii magazinului anunţând şi că, din 2 ianuarie, se reia programul normal. Şi la Kaufland, astăzi este deschis până la ora 17.00, iar la Carrefour, până la ora 18.00. Acesta din urmă se redeschide în 2 ianuarie, când programul va fi până la ora 20.00. Marile magazine vor reveni la programul normal din data de 3 ianuarie.

La farmacie sau Urgenţe

Şi pentru că urmează câteva zile cu mâncare şi băutură din abundenţă, medicii sibieni recomandă cumpătarea, în ceea ce priveşte consumul de grăsimi şi alcool. Dacă veţi avea nevoie totuşi de ajutorul medicilor, Unitatea de Primiri Urgenţe, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean, va asigura serviciile medicale la capacitate normal şi pe 1 ianuarie, iar în secţiile clinice se va asigura permanenţa în asistenţa medicală, prin sistem de gardă.

Permanenţa va fi asigurată şi la Urgenţa de la Stomatologie, care funcţionează la Centrul Stomatologic, de pe strada Bâlea. Mai mult, Farmacia 24, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu va funcţiona, conform programului normal, de la orele 8.00 la 22.00, chiar şi pe 1 ianuarie, iar Farmacia San Marco, de pe strada Nicolae Iorga, rămâne deschisă non-stop.

Tursib-ul, program mai scurt

Astăzi, autobuzele Tursib vor circula după orarul normal afişat în staţii, însă doar până la ora 20.00. Dacă dacă vreţi să circulaţi mâine cu autobuzul, trebuie să ştiţi că programul va fi conform zilelor de duminică, dar numai între orele 10.00 şi 20.00, iar pe traseele 112 , 115 si 117 nu se va circula deloc.

„Pe traseul Sibiu-Păltiniş se va circula conform programului obişnuit, cu excepţia zilei de 1 ianuarie, când prima plecare va fi la ora 11.00 din Sibiu“, Mirela Gligore, purtător de cuvânt Primăria Sibiu. Programul autobuzelor va reveni la normal în data de 3 ianuarie.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite