Sibiu: UPDATE FOTO: Zeci de poliţişti protestează în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: UPDATE FOTO: Zeci de poliţişti protestează în stradă
Sibiu: UPDATE FOTO: Zeci de poliţişti protestează în stradă

Zeci de poliţişti sibieni au ieşit luni dimineaţă în stradă pentru a protesta la fel ca şi colegii lor din ţară faţă de situaţia financiară dramatică care le afectează activitatea.

Principalele nemulţumiri sunt blocarea posturilor,  care a dus la un deficit de peste 8000 de cadre, neacordarea banilor de concediu, de haine şi de chirie precum şi lipsa fondurilor pentru consumabile. Poliţiştii prezenţi la miting spun că lipsa unor consumabile cum ar fi hârtia sau tonerele pentru imprimante nu este o noutate şi au acceptat-o, punând bani din buzunar dar acum situaţia s-a agravat şi nu mai sunt fonduri nici pentru benzină şi reparaţii la maşinile de serviciu.
“Întotdeauna se pune în faţă problema cetăţeanului şi în momentul în care te blochezi din cauza hârtiei, treci peste acest lucru şi faci în aşa fel încât să îţşi continui activitate. Acum apare însă şi problema bonurilor de benzină, a pieselor de schimb şi a reparaţiilor, plus reducerile salariale” a declarat Ioan Damian, Preşedintele Biroului Teritorial al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor
Mişcările de protest vor continua în toată ţara până vineri, între orele 10-12. La sibiu s-ar putea ca poliţiştii să mai iasă doar până miercuri, pentru că la proteste participă poliţişti aflaţi în concediu sau în tura liberă, pentru ca activitatea să poată continua fără probleme.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite