Tursibul cumpără o autoutilitară de 20.000 de euro prin programul Rabla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma de transport public din Sibiu continuă procesul de modernizare demarat acum câţiva ani şi lucrează continuu la îmbunătăţirea infrastructurii proprii.

CITIŢI ŞI:

Noi automate de bilete disponibile în municipiul Sibiu

Biletele de autobuz pot fi plătite cu cardul la Sibiu

Tursib-ul din Sibiu se „înoieşte” cu 5 autobuze second-hand

Tursibul pune la bătaie aproximativ 90.000 de lei pentru cumpărarea unei autoutilitare noi. „Cea care este acum în dotare este extrem de veche şi total depăşită din punct de vedere tehnologic. De aceea am decis să facem o astfel de investiţie, mai ales că vine iarna şi este nevoie de o astfel de maşină”, a explicat directorul Tursib-ului, Adrian Popa.

„Autoutilitara achiziţionată de Tursib vine să răspundă mai multor necesităţi pe care această firmă le are: transportul intern de marfă, asigurarea service-ului rapid pentru autobuzele aflate în trafic”, a explicat joi şi primarul Klaus Iohannis.

Au folosit 3 tichete de casare
Procedura de achiziţie publică este în ultima etapă, Tursib primind două oferte pentru furnizarea acestui tip de maşină. “Pentru achiziţionarea acestei autoutilitare SC Tursib beneficiază şi de facilităţile programului Rabla, fiind utilizate în acest sens trei tichete de casare” a mai declarat primarul Klaus Iohannis.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite