Sibiu: Sorin Oprescu a lansat “Tumorile intestinului subţire”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, medicul Sorin Oprescu, a ajuns în această dimineaţă la Sibiu, unde a participat la lansarea cărţii “Tumorile intestinului subţire”,  la care este coautor, alături de şeful Clinicii de Chirurgie IV a Spitalului Universitar Bucuresti, Conf. Dr. Costel Savlovschi şi alţi şase medici.

Lansarea a avut loc la ora 11.30 la Centrul Cultural Habitus,  Sibiul fiind ales pentru eveniment tocmai pentru legăturile foarte strânse pe care le are cu medicina: primul spital şi prima farmacie de pe teritoriul României, prima farmacie homeopatică din lume şi chiar prima carte despre medicină, toate au apărut la Sibiu, potrivit autorilor. În plus, Sorin Oprescu a spus că Sibiul are printre cei mai buni medici din ţară. “Aici există un colectiv de oameni deosebiţi, cu mult bun simţ şi o pregătire profesională ireproşabilă”, a spus Oprescu.

În vizită la primar şi Mitropolit
După lansarea cărţii de specialitate, primarul Capitalei s-a întâlnit cu edilul-şef al Sibiului, Klaus Johannis, pentru o discuţie legată de centrul istoric al oraşului. “Vom discuta despre felul în care noi am reuşit să renovăm centrul istoric al oraşului. Probabil vrea să se inspire pentru Bucureşti", spunea joi Johannis.
Vizita lui Oprescu la Sibiu cuprinde şi o întâlnire cu Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, de la care primarul bucureştiului vrea să “îşi ia binecuvântarea”. Întâlnirea este programată pentru ora 15.00.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite