Trupa HARA a tras cortina peste „Universtudent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de a V-a ediţie a festivalului studenţesc de la Sibiu a fost declarată închisă, după un concert extraordinar al celor de la Hara. Sute de studenţi, dar şi sibieni de toate vârstele au fredonat piesele binecunoscute ale artiştilor şi au încins o horă în Piaţşa Mare a Sibiului.


Peste 60 studenţi şi profesori ce reprezintă universităţi din Croaţia, Franţa, Marea Britanie, Turcia, dar şi din Bucureşti şi Cluj au participat timp de o săptămână la cea de a V-a ediţie a festivalului UNIVERSTUDENT. A fost pentru prima dată când au fOst invitate universităţi din ţară pentru a contribui la programul acestui proiect.

„Este pentru prima dată când am reuşit să atragem parteneri ca şi Casa de Cultură a Municipiului, Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong sau Casa de Cultură a Studenţilor, parteneri care  sprijină cu spaţii pentru spectacole sau cu resurse materiale acţiunile pe care studenţii şi elevii sibieni le propun.”, susţine Cătălin Grigoraş, director al festivalului.


De-a lungul celor 7 zile de sărbătoare, studenţii au avut parte de piese de teatru cum au fost spectacolul „Shakespeare I Love you“, „Other Romeo, other Julliet” şi „I eat my brownie with my fingers” şi nu numai. Piesa de rezistenţă a fost evenimentul White Parade, pe strada Nicolae Bălcescu, unde au participat în jur de 100 de studenţi îmbrăcaţi în alb.


Cel mai aşteptat, şi cu siguranţă, extrem de reuşit a fost concertul trupei Hara care sâmbătă seara a încis spiritele în Piaţa Mare a Sibiului. Sute de studenţi s-au distrat, au cântat şi au dansat pe muzica celor 4 de la Hara.

image


UNIVERSTUDENT este cel mai complex program extra- curicular studenţesc. Cea de-a V-a ediţie a festivalului s-a desfăşurat sub tema Evoluţii şi şi-a propus realizarea, susţinerea şi medierea schimbului de parteneriate, a întâlnirilor dintre studenţi, personalul academic şi personalităţi importante din domeniul economic şi stiinţific, precum şi a iniţiativelor independente inovatoare.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite