Tribunalul Sibiu îi dă câştig de cauză lui Corneliu Bucur. Acesta somează CJ să-l repună în funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul consilier judeţean a mai câştigat o luptă în războiul personal pe care îl duce cu Consilul Judeţean, după ce a fost dat afară de la conducerea Complexului Naţional Muzeal Astra.

CITEŞTE ŞI:

CJ Sibiu nu se teme de ancheta DNA: „ Corneliu Bucur dă dovada unui caracter mic“

Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu, reclamată la DNA

Consiliul Judeţean este somat de Corneliu Bucur să-l repună în funcţie, după aproape doi ani de când a fost dat afară, şi să-i plătească salariile restante.

Tribunalul Sibiu a dat câştig de cauză fostului consilier judeţean şi director al CNM Astra, Cornliu Bucur, în litigiul acestuia cu conducerea Consiliului judeţean. Conform deciziei justiţiei, CJ va trebui să facă o evaluare a activităţii manageriale a lui Corneliu Bucur pentru perioada cât acesta a condus Muzeul Astra. Altfel, el nu putea fi demis din funcţie, conform legilor în vigoare.

 „Nu pot să mă evalueze ca om simplu de pe stradă, trebuie să mă repună în funcţie pentru a face această evaluare, să-mi plătească salariile restante de aproape doi ani şi cheltuielile de judecată”, spune Bucur.

Conducerea CJ pe de altă parte anunţă că va contesta decizia, desi aceasta a trecut deja de Curtea Constitutionala a Romaniei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite