Trenuri gratis pentru tineri şi transport gratuit pentru pensionari la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deciziile trebuie aprobate în şedinţa de Consiliu Local din această săptămână.

CITIŢI ŞI:

Mediaşul caută manager pentru spital

Mediaşul are site oficial pentru persoanele cu dizabilităţi

Peste 20.000 de flori vor fi plantate în municipiul Mediaş

Un prim proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei se referă la atribuirea în folosinţă gratuită a unor suprafeţe de teren în vederea construirii de locuinţe proprietate personală tinerilor cu vârstă cuprinsă între 18 şi 35 de ani. Un alt proiect de hotărâre se referă la aprobarea Studiului de soluţie „Cartier Rezidenţial, Mediaş, Bucegi f.n – Locuinţe pentru tineri – Reţea stradală – Etapa I“.

Consilierii locali vor avea pe masa de lucru proiectul de hotărâre privind aprobarea listei pensionarilor care au vârsta standard de pensionare şi care beneficiază de gratuităţi pe transportul local în comun pentru luna august 2010. Un alt proiect aflat pe ordinea de zi se referă la aprobarea listei cu persoanele care îndeplinesc prevăzute de legile speciale în vigoare la transportul local în comun pentru luna septembrie 2010. 

Tot în şedinţa Consiliului Local din această luna se va discuta proiectul de hotărâre privind aprobarea proiectului tehnic şi a indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii „Reţea apă, canalizare menajeră şi pluvială pe străzile Luncii şi Toppeltinus“. Un alt proiect de hotărâre supus analizei consilierilor locali medieşeni se referă la aprobarea constituirii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Regiunea Târnavelor.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite