Trei zile de petrecere în cel mai inedit hotel de gheaţă din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multă bere, distracţie la cote maxime, muzică pentru toate gusturile, atmosferă incendiară şi foarte multă gheaţă, vor fi ingredientele principalele ale acestui sfârşit de săptămână de la Hotelul de Gheaţă- Bâlea Lac.

CITEŞTE ŞI:

Ice Hotel Bâlea Lac somat de suedezi să îşi schimbe denumirea

Zeci de americani şi englezi au făcut Revelionul la Hotelul de Gheaţă

Toate aceste elemente şi încă multe altele, sunt pregătite pentru organizarea celei mai mari petreceri din acest sezon la  binecunoscutul hotel din Masivul Făgăraş. Evenimentul este organizat în cinstea celui mai important sponsor şi colaborator al acestui proiect. “Având în vedere „antecedentele” înregistrate în sezoanele anterioare, suntem siguri că turiştii ce vor prefera să-şi petreacă zilele sfârşitului de săptămână la peste 2000 de metri altitudine vor avea parte de surprize din cele mai plăcute şi multă voie bună” spune Adelina Grigoroiu, director de marketing la Hotelul de Gheaţă.

Petrecere nocturnă sâmbătă noapte

Pe lângă distracţie, muzică, dans şi jocuri din cele mai trăsnite, în cele trei zile ale acţiunii participanţii se pot relaxa efectuând plimbări prin împrejurimi, pot vizita Biserica de Gheaţă, îşi pot testa cunoştinţele de patinatori sau schiori, iar iubitorii de adrenalină au posibilitatea de a face plimbări cu snowmobilul. Aseară a avut loc un party de “încălzire”, iar sâmbătă seară un DJ localnic promite că va face o atmosferă care să-I ţină în picioare pe petrecăreţi până în zorii zilei de duminică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite