Trei răniţi într-un accident petrecut pe Şoseaua Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a petrecut pe Şoseaua Alba Iulia
Accidentul s-a petrecut pe Şoseaua Alba Iulia

Accident teribil în această dimineaţă în Sibiu. Şoferul unui autoturism marca BMW, băut bine, care rula cu viteză de mare a intrat pe contrasens unde a izbit puternic un taximetru. Trei persoane au fost rănite.

CITIŢI ŞI:

Trei morţi şi un rănit,în urma unui accident petrecut la Veştem

Accident teribil pe Calea Dumbrăvii din Sibiu

Lovit de Tir pe Şoseaua Alba Iulia

Totul s-a petrecut cu puţin înainte de ora 5, azi dimineaţă, pe Şoseaua Alba Iulia din Sibiu, chiar în dreptul unei benzinării.  Şoferul autoturismului marca BMW, în vârstă de 28 de ani, avea o alcoolemie de 0,37 mg/litru alcool pur în aerul expirat, spun poliţiştii. Acesta gonea cu bolidul pe Şoseaua Alba Iulia  şi a vrut să vireze stânga pentru a intra într-o benzinărie, dar când a pătruns pe contrasens a izbit maşina în care se afla taximetristul şi o clientă. În urma izbiturii BMW-ul  a ricoşat direct într-un stâlp de pe marginea şoselei, iar şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. În final a fost prins de poliţişti şi dus la spital, alături de celelalte două victime.

  Accidentul s-a petrecut pe Şoseaua Alba Iulia

Vinovatul a scăpat,ca prin urechile acului, doar cu câteva zgârieturi. Internat a rămas doar taximetristul care a fost grav rănit. „A suferit un traumatism cranio-facial, o fractură de şold drept şi un traumatism abdominal. Acesta a primit îngrijiri medicale şi a fost internat în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie-Traumatologie”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a afla exact cum s-a petrecut accidentul.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite