Trei dintre locotenenții lui Tâmplaru, săltați de polițiști și mascați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Sighencea, Remus Paul Banu și Narcis Dumitru Lăcătuș, membri ai celebrei grupări Tâmplaru și condamnați definitiv la pedepse de închisoare cu executare, au fost săltați vineri de mascați și duși în arestul IPJ Sibiu.

Cei trei fac parte din celebrul clan al Tâmplarilor, în sarcina cărora anchetatorii au reținut mai multe infracțiuni de crimă organizată, printre care traficul de persoane sau tentative de omor.

Ioan Sighencea a primit 4 ani de închisoare pentru infracțiuni de crimă organizată.

Remus Paul Banu a primit 8 ani de închisoare pentru infracțăiuni de crimă organizată și tentativă de omor iar Narcis Dumitru Lăcătuș, 4 ani și 8 luni pentru infracțiuni de crimă organizată.

Cei trei au fost reținuți în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, iar săptămâna viitoare vor fi mutați la penitenciarul din Aiud.

În noiembrie 2011, Curtea de Apel Craiova i-a condamnat în total la 73 de ani de închisoare pe nouă membri ai clanului Tâmplaru, trimiși în judecată în 2007 pentru tentativă de omor, trafic de persoane, constituirea unui grup infracțional organizat, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice, șantaj și distrugere.

Adrian Tâmplaru, Florin Adrian Judele, zis Sasu, Ioan Sighencea, Nicodin Ardelean, Narcis Lacatus, Remus Banu, Radu Cernea, Alexandru Capraru, Alin Vizitiu si Friederik Bortmes au fost acuzați de procurorii DIICOT că, în ianuarie 2007, au fost implicați într-un scandal în urma căruia un bărbat a murit și Urgența Spitalului Județean Sibiu a fost devastată.

Ulterior, procurorii au strâns și alte probe și i-au acuzat pe membrii clanului Tâmplaru și de trafic de persoane, șantaj și constituirea unui grup infracțional organizat.



Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite