Sibiu: Trei furturi din auto într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Trei furturi din auto într-o singură zi
Sibiu: Trei furturi din auto într-o singură zi

Pe principiul nicio zi fără un furt din auto, la mijlocul acestei săptămâni în Sibiu şi Mediaş alte trei autoturisme s-au adăugat listei lungi de maşini călcate de hoţi.

Furturile din autoturisme sunt la ordinea zilei, ba chiar s-a mărit frecvenţa producerii lor în ultimele luni. Miercuri au fost înregistrate trei astfel de infracţiuni dintre care două comise în municipiul Sibiu şi unul în municipiul Mediaş. Modul de operare este acelaşi, prin spargerea geamului portierei dreapta faţă. În toate cele trei furturi autorii au rămas neidentificaţi. Ei i-au lăsat pe proprietarii autoturismelor fără sistem GPS, laptop, radio cu CD şi ochelari de soare, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 3.200 lei.

„Ne confrumtăm, în ultima perioadă, cu o recrudescenţă a fenomenului infracţional de furt din auto. În special în municipiul Sibiu unde, în fiecare zi, cel puţin un autovehicul este spart iar din interior sunt sustrase bunuri lăsate la vedere. Recomandările adresate de poliţişti cetăţenilor, cât şi acţiunile permanente desfăşurate pe această linie pot conduce la stoparea sau apariţia sporadică a acestui fenomen numai cu ajutorul societăţii civile“, precizează un comunicat al IPJ Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite