Tranzacţie ilegală cu mercur, stopată de poliţiştii sibieni. Traficanţii au 17 şi 18 ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

140 de grame de mercur sustras din termometre industriale, ce urmau să fie comercializate de trei tineri din  Judeţul Sibiu, au fost ridicate de poliţişti. Suspecţii acum cercetaţi penal pentru deţinere ilegală de substanţe chimice periculoase.

CITEŞTE ŞI:

A dispărut Teodora Rafa!

Acţiune a Poliției Rutiere Sibiu împotriva şoferilor băuţi la volan pe DN 1,DN 7 şi DN 14

Radare în cascadă pe Valea Oltului şi către Sebeş şi Braşov

În ziua de 22  octombrie, poliţişti din cadrul I.P.J. Sibiu - Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu cei de la Postul de Poliţie Porumbacu de Jos au depistat, într-un local, la una dintre mese, trei tineri care urmau sa efectueze o tranzacţie cu mercur. Aceştia au fost identificaţi ca fiind A.A., de 26 de ani, B.P., de 17 ani şi M.I., de 18 ani.

Ca urmare a cercetărilor poliţiştilor, s-a stabilit că cei trei intenţionau să vândă 140 de grame de mercur, cantitate provinită din termometre industriale, sustrasă dintr-o încapere dezafectată a unei staţii de asfalt, amplasată în localitatea Porumbacu de Jos, Judeţul Sibiu.

Cantitatea de mercur a fost ridicată în vederea efectuării analizei de laborator şi confiscării.

În cauza s-a întocmit dosar penal, cercetarile continuând cu suspecţii în libertate, de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase sub aspectul comiterii infracţinilor de deţinere ilegală de substanţe chimice periculoase.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite