Transmixt-ul magnatului Carabulea, acuzat că a mărit abuziv tarifele la bilete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilerul judeţean Oswald Melzer a cerut un control din partea instituţiei la tarifele practicate de SC Transmixt SA pentru biletele la cursele de autobuz.

CITIŢI ŞI:

Microbuze în loc de autobuze pe zeci de trasee din tot judeţul Sibiu

Magnatul Carabulea refuzat de CJ. Transmixt-ul nu poate scumpi biletele la Sibiu

Una din societăţile care fac parte din holdingul patronat de către afaceristul local Ilie Carabulea, SC Transmixt SA, este acuzată că a mărit tarifele practicate pe cursele judeţene fără să aibă aprobarea Consilului Judeţean Sibiu.

Oswald Melzer a ridicat problema joi în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Sibiu. „Am verificat şi am fost şi informat că preţurile au fost majorate deja. Ori proiectul a fost retras în luna iunie tocmai pentru că erau discrepanţe mari în ceea ce privea majorarea preţurilor în judeţul Sibiu. Cer oficial să se facă o verificare în acest sens” a spus Melzer.

Se face anchetă

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Martin Bottesch a declarat că instituţia pe care o conduce va cere amănunte de la societatea despre care colegul său consilier spune că a majorat tarifele fără a avea aprobare pentru aşa ceva. „În mod legal tarifele nu se pot modifica decât dacă consilierii judeţeni ar fi aprobat în prealabil un proiect de hotărâre. Vom face verificări şi se vor lua măsurile care se impun dacă cele spuse de colegul consilier se adeveresc” a punctat Bottesch.
Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite