Transfăgărăşanul se închide de luni între Bâlea Cascadă şi Piscu Negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care vor să ajungă la Bâlea Lac, de mâine încolo, nu au la dispoziţie decât telecabina de la Bâlea Cascadă, Transfăgărăşanul urmând să fie închis circulaţiei auto.

CITIŢI ŞI:

Transfăgărăşanul închis pentru detonări

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) au anunţat că circulaţia rutieră pe DN7C, Transfăgărăşan, pe sectorul cuprins între Piscu Negru, judeţul Argeş şi Cabana Bâlea Cascadă, din judeţul Sibiu, va fi închisă începând de luni, 1 noiembrie şi până pe 30 iunie, anul viitor.

„Condiţiile meteorologice nefavorabile din această perioadă pot periclita siguranţa circulaţiei prin căderi de stânci, alunecări de teren, înzăpeziri, pericol de polei etc. Sectorul de drum închis circulaţiei va fi semnalizat corespunzător“, susţin reprezentanţii CNADNR.

Meteorologii sibieni spun că în zonă nu au fost căderi mari de zăpadă, omătul fiind aşternut doar în petice, deocamdată. Cei care vor să meargă, totuşi, la Bâlea Lac, o pot face cu maşina, până la Bâlea Cascadă, iar de aici au la dispoziţie telecabina care, în câteva minute, îi transportă la 2000 de metri altitudine. Biletul la telecabină costă 15 lei.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite