Sibiu: Tramvaiul „Popescu“ revine în programul teatrului sibian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Tramvaiul „Popescu“ revine în programul teatrului sibian
Sibiu: Tramvaiul „Popescu“ revine în programul teatrului sibian

Stagiunea 2009-2010 a teatrului Naţional „Radu Stanca” debutează în această seară, cu premiera piesei „ Breaking the waves“.

După cele cinci turnee internaţionale la care au participat pe perioaada verii, Teatru Naţional „ Radu Stanca“ aduce în faţa publicului o serie de spectacole noi, dar şi cele mai îndrăgite spectacole ale stagiunilor precedente, promiţând acelaşi nivel calitativ ca până acum.
Piesa care dă startul noii stagiuni a teatrului sibian , „„Breaking the Waves sau Viaţa binecuvântată a lui Bess“este o adaptare scenică de Sanda Anastasof după Lars von Trier, în rega lui Radu - Alexandru Nica, ce va aduce în faţa publicului o poveste despre credinţă, spirit de sacrificiu şi dragoste necondiţionată, a cărei acţiune se petrece în Scoţia anului 1970. Spectacolul va avea premiera în această seară, de la ora 19.00, însă va avea o nouă reprezentaţie şi mâine seară, de la aceeaşi oră. 

„Un tramvai numit Popescu“ revine, la cererea publicului

Ultima zi a acestei săptămâni va aduce însă două spectacole în atenţia publicului, care vor prezentate de la ora 14.00 şi 19.00. „ Primul dintre cele două vine la cererea publicului. Astfel,spectacolul «Un tramvai numit Popescu» va fi pus din nou în scenă, prima reprezentaţie urmând să aibă loc duminică,  în locaţia cunoscută, tramvaiul Răşinari“, a spus  Mihael Ghenescu, din partea teatrului „Radu Stanca“. Cei care vor să vadă spectacolul îşi pot achziţiona biletele, în valoare de 20 de lei, de la Agenţia Teatrală de pe Nicolae Bălcescu. De la ora 19.00, actorii se vor întoarce pe scena teatrului, unde vor prezenta spectacolul “O nopate furtunoasă”, în regia lui Şerban Puiu. Pentru această reprezentaţie, preţul unui bilet este de 10 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii banaficiază de o reducere de 50%.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite