Traian Igaş: Este fals că România nu este pregătită de Schengen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Igaş, prezent astăzi la Sibiu la instalarea noului prefect
Traian Igaş, prezent astăzi la Sibiu la instalarea noului prefect

Prezent la Sibiu pentru a lua parte la ceremonia d einvestire în funcţie a noului prefect de Sibiu, ministrul Administraţiei şi Internelor a declarat că România a intra în spaţiul Schengen în 2011 şi că a îndeplinit toate cerinţele necesare pentru înfăptuirea acestui deziderat.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Prefectul de Sibiu, instalat oficial de doi miniştri de la Bucureşti (GALERIE FOTO)

"Haideţi să ne păstrăm optimismul, speranţa şi să luăm în calcul că în 2011 va fi anul în care România va intra în spaţiul Schengen, asta datorându-se faptului că ne-am îndeplinit toate obiectivele şi toate solicitările care ne-au fost trasate de către partenerii europeni. Este un lucru fals că România nu este pregătită pentru spaţiul Schengen. Martie 2011 rămâne termenul de aderare la Schengen", a declarat TraianIgaş.

"Nu avem ce să reproşăm nimănui. Suntem în grafic. Am avut acele comisii de evaluare, şapte, ultima din luna decembrie, a fost un raport pozitiv. Sunt lucruri care s-au întâmplat şi ne dau speranţe că vom adera în 2011 la spaţiul Schengen. Haideţi să vedem partea plină a paharului, nu cea goală", a mai spus ministrul Administraţiei.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite