Traficul pe trei străzi din Sibiu se restricţionează începând de astăzi. Se modifică traficul şi în zona Oituz-Hipodrom

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe toate cele trei străzi vor fi marcate locuri de parcare
Pe toate cele trei străzi vor fi marcate locuri de parcare

Lucrările pe cele trei străzi vor dura aproximativ două luni, timp în care poliţiştii le recomandă şoferilor să respecte rutele ocolitoare.

Circulaţia  pe străzile Croitorilor, Egalităţii şi Lămâiţei va fi restricţionată  ca urmare a lucrărilor de reabilitare a carosabilului, care vor dura aproximativ două luni.

„În acest sens, până la redeschiderea acestor artere rutiere, le recomandăm participanţilor la trafic, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere amplasate în zona acestor străzi, să respecte rutele ocolitoare şi, nu în ultimul rând, să dea dovadă de înţelegere”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, în cadrul Şedinţei Comune de Sistematizare ce a avut loc săptămâna trecută s-a adus în discuţie reabilitarea străzii Calea Poplăcii precum şi modificările care vor interveni în sistematizarea rutieră în urma reabilitării. Astfel, vor apărea parcări amenajate, staţii de autobuz cu alveolă şi va fi finalizată amenajarea sensului giratoriu existent la intersecţia cu str. Argeşului.

„În cadrul aceleiaşi întâlniri, a fost reluată discuţia referitoare la modificările ce vor interveni în modul de desfăşurare al traficului rutier  în zona adiacentă bulevardului Vasile Milea, respectiv străzile din zona Oituz-Hipodrom. În aproximativ două săptămâni acest proiect va fi finalizat, astfel că, pe o parte din străzile menţionate, pe care în prezent traficul rutier se desfăşoară pe un singur sens, acesta se va desfăşura pe ambele sensuri, iar de pe unele din aceste străzi va fi posibil atât virajul la stânga cât şi virajul la dreapta, pe bvd-ul Vasile Milea”, adaugă Luciana Balteş.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite