Sibiu: Traficul greu deviat prin centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Traficul greu deviat prin centrul oraşului
Sibiu: Traficul greu deviat prin centrul oraşului

Comisia de circulaţie alcătuită din reprezentanţi ai primăriei, ai Poliţiei Rutiere şi ai firmelor implicate a aprobat executarea în această perioadă a lunii, a două lucrări care vor afecta traficul din zonele unde vor fi executate.

Cea mai importantă decizie a fost luat în privinţa străzii Ioan Luca Caragiale, acolo unde firma Sistem Yapi lucrează la înlocuirea conductei de canalizare, lucrare realizată prin programul ISPA. Pentru efectuarea lucrărilor va fi necesară traversarea străzii Râului, la intersecţia dintre cele două străzi. Vestea nu pică deloc bine TIR-iştilor, care se vor vedea nevoiţi să devieze preţ de câteva zile de la traseul pe care îl folosesc în mod normal atunci când traversează Sibiul. Din acest motiv, la finele săptămânii, în zilele de 22 şi 23 august traficul greu de pe strada Râului va fi deviat pe ruta ocolitoare Vasile Milea – Andrei Şaguna – Alba Iulia. Municipalitatea a decis să monteze de la intrarea în oraş panouri de avertisment cu schimbările ce survin pentru aceste zile, în traficul greu. „Rugăm şoferii să ocoloească pe cât posibil aceste zone, pentru a evita eventualele blocaje în trafic şi să dea dovadă de prudenţă dacă este absolut necesar să treacă prin respectivele intersecţii” a explicat Mirela Gligore din cadrul Biroului de presă al Primăriei Sibiu.

Lucrări pe Lungă
Municipalitatea a intervenit la finele săptămânii trecute şi la intersecţia străzilor Lungă cu Rusciorului acolo unde traficul s-a efectuat cu dificutate pentru că a fost închisă o bandă de circulaţie pentru schimbarea conductei de apă potabilă. Lucrările au fost realizate succesiv, prin închiderea pe rând a celor două benzi. Lucrările au fost executate în două zile de către firma SC Energie Termică SA.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite