Trafic îngreunat pe mai multe străzi azi în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările şi noile restricţii de circulaţie încurcă astăzi traficul pe mai multe străzi în Sibiu.

CITEŞTE ŞI:

Frumuseţile pe motoare vin din Transilvania (FOTO)

Primăria reconfigurează traficul pe străzi importante din Sibiu

Viteza de rulare pe „strada morţii” redusă la 30 km/h

Crearea sensului giratoriu de pe Henri Coandă şi ieşirea spre centura Sibiului modifică traficul în zonă şi dă mari dureri de cap şoferilor. Începând de astăzi circulaţia se va desfăşura timp de aproximativ zece zile după un regim special, pe următoarele trasee: pe banda cu sensul Compa – Ştefan cel Mare se va desfăşura în mod normal, iar în direcţia Ştefan cel Mare – Compa se va devia pe porţiunea deja amenajată a sensului giratoriu.

Oprire interzisă pe strada  Nicolae Tecu

Începând de luni, 5 iulie pe strada Nicolae Teclu vor fi montate indicatoarele ce interzic oprirea pe o parte a acestei străzi. Pe tronsonul dintre strada Târgul Fânului spre strada Săpunarilor, oprirea va fi interzisă pe partea dreaptă iar pe tronsonul situat între strada Săpunarilor şi sensul giratoriu cu Abatorului, oprirea va fi interzisă pe partea stângă. Această măsură va fi aplicată pentru fluidizarea traficului în zonă.

Viteza de rulare redusă pe strada Semaforului

Începând de luni, 5 iulie, pe strada Semaforului va intra în vigoare măsura de reducere a vitezei maxime de rulare la 30 de km/oră. Această modificare va fi operată datorită numeroaselor accidente ce au avut loc pe această stradă intens tranzitată, aceasta fiind şi o arteră de trafic greu pe un sens. Tot cu acest scop trecerile de pietoni de pe această stradă au fost marcate cu roşu pentru a creşte vizibilitatea lor pentru participanţii la trafic. Primăria Sibiu va monta indocatoarele corespunzătoare, iar Poliţia va monitoriza zona.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite