Trafic deviat două săptămâni, din cauza lucrărilor la noul pod peste Cibin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Pentru efectuarea racordului rutier dintre noul pod peste Cibin, situat în dreptul străzii Neculce, şi strada Râului - intersecţia cu strada Hameiului, constructorul va devia traficul de pe strada Râului pe străzile adiacente.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, de luni, 30 aprilie, pentru o perioadă de 2 săptămâni, traficul va fi deviat pe strada Pedagogilor şi Lemnelor. Mijloacele de transport în comun vor fi fi de asemenea deviate pe traseul Pedagogilor – Lemnelor – Distribuţiei - Autogării.

Restricţii şi pe Ştefan cel Mare şi strada Lungă

Lucrările de reabilitare a reţelei de apă de pe strada I.L. Caragiale au fost finalizate, iar cuplarea noii reţele cu reţeaua existentă se va face pe strada Lungă. Lucrările vor fi executate sâmbătă, 28 aprilie, între orele 7 şi 19, fără întreruperea traficului, acesta urmând să se desfăşoare pe drumul îngustat.

„Echipele de lucru sunt deja în teren pentru frezarea stratului asfaltic de suprafaţă de pe strada Ştefan cel Mare, pe tronsonul dintre strada Revoluţiei şi strada Negoiu. Luni, 30 aprilie şi marţi, 1 mai, traficul se va desfăşura cu restricţii pentru ca echipele DPC să toarne noul strat de uzură”, mai spun reprezentanţii Primăriei Sibiu. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite