Trafic blocat pe Teclu şi reconfigurări în de parcări pe Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De luni începe înlocuirea reţelei de apă pe strada Nicolae Teclu, iar pentru fluidizarea traficului se vor face locuri de parcare mai multe pe Victoriei.

CITIŢI ŞI:

Staţie de autobuz desfiinţată de luni la Sibiu

Staţie nouă de taxi şi modificări în trafic pe Victoriei şi Bihorului

SC Apă Canal va demara începând de luni, 26 iulie lucrările de înlocuire a conductelor de apă şi a branşamentelor pe strada Nicolae Teclu. Lucrările vor fi efectuate în condiţii de trafic, pe porţiuni de aproximativ 40 de metri, una dintre benzile de circulaţie urmând să fie îngustată. Înlocuirea conductelor va începe dinspre sensul giratoriu de pe strada Constituţiei. Lucrarea se va desfăşura pe parcursul unei luni şi jumătate.

O nouă  staţie de taxi pe strada Bihorului
Staţia de taxi ce a funcţionat pe strada Sălajului va fi mutată pe strada Bihorului, în faţa magazinului Alcomsib. Staţia va pune la dispoziţie 15 locuri, acestea fiind marcate parţial pe carosabil şi parţial pe trotuar.

Reconfigurare pe Bulevardul Victoriei.
Pentru fluidizarea traficului şi pentru asigurarea locurilor de parcare necesare pe tronsonul Spitalul Militar – strada Rennes, municipalitatea va crea aproximativ 60 de locuri de parcare. De asemenea, staţia de taxi din faţa bazinului Olimpia va fi mutată pe carosabil, în dreptul pasajului de scări ce duce spre cartierul Ştrand.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite