Topul liceelor din Sibiu, după mediile de admitere VEZI CU CE MEDII S-A INTRAT LA FIECARE SPECIALIZARE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au fost afişate rezultatele repartizării computerizate pentru admiterea la liceu
Au fost afişate rezultatele repartizării computerizate pentru admiterea la liceu

Liceele din Sibiu mai au paropae 600 de locuri libere, după prima etapă a repartizării computerizate. La liceele bune însă, locurile s-au ocupat după prima etapă de repartizare.

Topul liceelor, în funcţie de media de admitere, este deschis de Colegiul Naţional Octavian Goga, profil ştiinţe ale naturii, unde au fost 28 de locuri şi prima medie de intrare a fost 9,97 iar ultima, 9,58.

Urmează pe locul 2 acelaşi liceu, dar cu profilul de ştiinţe ale naturii – bilingv – limba engleză, tot 28 de locuri, cu prima medie de admitere 9,92 iar ultima, 9,28, şi pe locul 3 Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, profil de ştiinţe ale naturii – bilingv – limba engleză – cu 56 de locuri, prima medie de admitere fiind 10 iar ultima, 9,26.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CARE A FOST PRIMA ŞI ULTIMA MEDIE DE ADMITERE LA FIECARE LICEU ŞI SPECIALIZARE, DAR ŞI CE LOCURI AU RĂMAS NEOCUPATE DUPĂ PRIMA REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ

Singura absolventă care are media 10 la admitere, ea reuşind să obţină 10 pe linie atât în cei patru ani de gimnaziu cât şi la Evaluarea Naţională, va învăţat din septembrie la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din SIbiu.

Romina Ioana Băila a optat pentru un profil real, respectiv Ştiinţe ale Naturii - bilingv - limba engleză.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA REPARTIZAREA NOMINALĂ A ABSOLVENŢILOR DE CLASA A VIII-A, LA LICEELE DIN SIBIU

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite