Topul facultăţilor sibiene după admitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultăţile de prestigiu din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” încheie admiterea cu rezultate peste aşteptări. Facultatea de Medicină, cea de Inginerie, Facultatea de Ştiinţe şi cea de Ştiinţe Economice se numără printre cele mai căutate.

CITEŞTE ŞI:

Universitatea din Sibiu şi-a premiat studenţii cititori

Cea mai mare concurenţă s-a înregistrat anul acesta la Facultatea de Medicină „Victor Papilian”, unde au fost şase candidaţi pe un loc. Mai mult decât atât, dacă toţi cei declaraţi admişi confirmă locurile, în toamnă nu va mai fi nevoie de organizarea unei noi sesiuni de admitere. Concurenţă mare a fost şi la Facultatea de Inginerie „Hermann Oberth”, unde s-au înscris 822 de candidaţi, care au ocupat toate locurile cbugetate şi o foarte mare proporţie din cele cu taxă.

„Din punctul nostru de vedere admiterea a decurs foarte bine, mai bine decât ne aşteptam. Suntem facultatea cu cei mai mulţi candidaţi înscrişi din toată universitatea. Îmbucurător este însă alt lucru, anul acesta au venit foarte mulţi copii buni. Avem opt olimpici înscrişi precum şi numeroase specializări unde ultima medie de admitere a fost de peste 9,60 sau chiar peste 9,90. Rămâne acum să vedem câţi confirmă locurile şi la toamnă cel mai probabil vom organiza admitere doar pentru locurile cu taxă rămase”, a declarat Ioan Bondrea, decanul facultăţii „Hermann Oberth”.

Citeşte mai multe despre rezultatele la admitere în ULBS, în ziarul Adevărul de mâine!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite