Topul celor mai bogaţi parlamentari sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vedeți cum a fluctuat averea lui Mircea Cazan și a colegei de partid, senatoarea Boitan, luni dimineață în Adevărul de Sibiu
Vedeți cum a fluctuat averea lui Mircea Cazan și a colegei de partid, senatoarea Boitan, luni dimineață în Adevărul de Sibiu

Mircea Cazan şi-a rotunjit veniturile din chirii, conform ultimei declaraţii de avere Deputatul Ioan Cindrea este cel mai „sărac“ parlamentar de Sibiu, iar senatorul Viorel Arcaş îl depăşeşte la avere pe actualul ministrul al Economiei, Ion Ariton.

CITIȚI ȘI:

TOP AVERI 2010 - Deputatul Mircea Cazan este cel mai avut parlamentar din Sibiu

TOP AVERI 2010 - Viceprimarul e cel mai bogat din Primăria lui Klaus Iohannis

Declaraţiile de avere depuse de către cei nouă parlamentari ai judeţului Sibiu nu înregistrează diferenţe semnificative decât în cazul a câţiva dintre ei.

Creşterile spectaculoase lipsesc de această dată, dar, şi aşa, parlamentarii sibieni au în continuare proprietăţi şi conturi importante în bancă.

Printre cele mai importante schimbări între declaraţiile de avere de anul trecut şi cele de anul acesta se regăseşte şi cea lui Mircea Cazan.

Chiar şi aşa, Cazan, în acţiuni şi bani în conturi și cu proprietăţile deţinute, este în continuare de departe cel mai avut parlamentar al Sibiului.

Ioan Cindrea și Silvestru Lup sunt ”cotați” la coada clasamentului.

Citiţi mai multe mâine dimineaţă în Adevărul de Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite