Tinerii medieşeni primesc terenuri pentru a-şi construi case. Vezi toate proiectele de hotărâri din şedinţa CL pe decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali medieşeni se întrunesc în şedinţă ordinară luni, 20 decembrie, la ora 16.00, în Sala „Daniel Thellmann“. Până în acest moment ordinea de zi cuprinde 20 de proiecte de hotărâre.

CITEŞTE ŞI:

Concert de colinde "Coborât-o coborât" la Mediaş

De azi s-a dat liber la vânzarea de porci pentru Crăciun în municipiul Sibiu


Un prim proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi se referă atribuirea în folosinţă gratuită a unor suprafeţe de teren în vederea construirii de locuinţe proprietate personală, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 ani. Un alt proiect de hotărâre se referă  aprobarea metodologiei şi a criteriilor de repartizare a locuinţelor sociale, necesare întocmirii ordinii de priorităţi, în vederea repartizării acestora.

Consilierii locali vor avea pe masa de lucru  proiectele de hotărâre privind premierea atât a familiilor, cu domiciliul în Mediaş, care vor împlini 50 de ani de căsătorie în cursul anului 2011, cât şi a persoanelor, cu domiciliul în municipiul de pe Târnava Mare, care vor împlini 80 de ani de viaţă anul viitor. Un alt proiect aflat pe ordinea de zi  se referă la  aprobarea acordării ajutorului material pentru pensionarii din municipiul Mediaş cu venitul până la 500 lei/lună pentru anul 2011. 

Tot în şedinţa Consiliului Local din această luna va fi supus discuţiei proiectul de hotărâre privind reglementarea regimului juridic al plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice şi psihotrope, altele decât cele al căror regim este reglementat prin legislaţia în vigoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite