Tinerii medieşeni din Consiliul Local sunt cei mai activi din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul Local al Tinerilor din Mediaş
Consiliul Local al Tinerilor din Mediaş

Cea de-a V-a ediţie a Galei pentru Supervoluntari din judeţul Sibiu a fost una cu succes pentru tinerii medieşeni. Consiliul Local al Tinerilor a fost desemnat cel mai activ grup informal de tineri din judeţul Sibiu, iar Theil Anita a primit premiul pentru voluntarul anului.

CITEŞTE ŞI:

Anita Theil este supervoluntarul anului, la Sibiu

O tânără din Mediaş este Supervoluntarul anului 2010 în judeţul Sibiu

 La Gala din anul acesta care a avut loc în data de 3 decembrie la hotel Ibis din Sibiu au fost nominalizări pentru 14 categorii diferite. Consiliul Local al Tinerilor a participat pentru prima dată şi a obţinut 2 premii mult râvnite: cel mai activ grup de tineri din judeţ şi voluntarul anului 2010 în persoana lui Anitei Theil.

 „ Acest premiu reprezintă o recunoaştere a activităţii noastre şi ne provoacă să păstrăm acelaşi ritm de lucru şi acelaşi standard de profesionalism. Deşi activăm doar de 1 an şi jumătate am realizat peste 20 de proiecte locale şi un proiect care a fost finanţat de Comisa Europeană prin programul Tineret în Acţiune. Suntem siguri acum că suntem pe drumul cel bun. Sperăm să vină şi alţi tineri alături de noi”, Corina Minciună, coordonatoarea Consiliului Local al Tinerilor.

 „ Sunt foarte bucuroasă că am luat-o pe această cale a voluntariatului. Consiliul Local al Tinerilor  mi-a schimbat radical viaţa socială şi perspectivele de viitor. Sper ca un număr cât mai mare de tineri să se implice în activităţi de voluntariat pentru că este un mod  în care merită cu adevărat să-ţi petreci timpul liber”, Theil Anita voluntarul anului 2010 în judeţul Sibiu.

 Cu ocazia “Zilei Mondiale a Voluntariatului” Asociaţia ” Asociația Colors” în parteneriat cu Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret din Sibiu şi Brașov premiază cele mai active persoane şi organizaţii din domeniul voluntariatului. Printre invitaţii la acest eveniment s-au numărat: voluntari, ONG-iști, reprezentanți de instituții publice, subprefectul Rareș Macrea, Bogdan Bucur, primarul din Rășinari, Ana Neamțu, directorul secției germane a Teatrului Național Radu Stanca, Stela Matioc, de la Primăria Sibiu, Victor Timar de la Consiliul Județean Sibiu, reprezentanţi mass-media, bloggeri, reprezentanții partenerilor şi susținători ai voluntarilor.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite